Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1.427,99 Lei
Ultima actualizare: 15 iulie 2020 14:13

Zephir MI-12KF32 este un aparat de aer condiționat ideal pentru persoanele care își doresc confort sporit și multiple funcții ingenioase, totul la un preț foarte accesibil.

Zephir este un brand serios, unde raportul calitate-preț este unul desăvârșit, iar aparatele de aer de condiționat pe care le concep au toate un design special și capacitate maximă.

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-12KF32 are clasă de răcire A++ și eficiență energetică crescută, oferind răcoarea de carea ai atata nevoie în zilele calde.

Montaj:

Zephir MI-12KF32 vine la pachet cu kit de instalare gratuit (traseu frigorific) astfel că o să economisiți până la 100 lei la montaj.

Design:

Design-ul aparatului Zephir MI-12KF32 este atractiv și ultra-modern, în timp ce culoarea albă îi dau un aer de eleganță și rafinament, putând fi încadrat cu facilitate în orice spațiu interior al gospodăriei dumnevoastră.

Performanțe:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-12KF32 este conceput cu o serie de performanțe maxime, o capacitatea energetică crescută de 12000 BTU/h de clasă A++/A+ , și de un compresor inverter cu eficiență energetică crescută.

Nivelul de zgomot este relativ mic, între 39 db la unitatea interioară și 58 db la unitatea exterioară.

Funcții:

Zephir MI-12KF32 te va ajuta să depășești zilele toride și astfel te vei putea bucura cu adevărat de o ambianță plăcută cu ajutorul multiplelor funcții speciale.

Funcția Auto-Restart repornește aparatul în cazul unei pane de curent, odată cu setările inițiale memorate, astfel vei scăpa de grija setării iar a temperaturii.

Funția Timer asigură o climă ambientală perfectă și o atmosferă prietenoasă, datorită faptului că repornește și pornește aparatul la o anumită oră prestabilită.

Funcția Turbo utilizează puterea maximă a aparatului spre a scădea temperatura într-un timp foarte scurt în zilele caniculare, respectiv să încălzească rapid pe timp de iarnă. În final, funcția auto-dezghețare permite dezghețarea unității la temperatura scăzut sau îngheț prin pre-încălzirea ei.

Funcția mod de noapte permite aparatul să funcționeze la o temperatură ideală pentru somn și la un nivel de zgomot redus. Funcția de dezumificare independentă ajută la scoaterea umidității din camere și astfel, îndepărtarea bacteriilor și a mucegaiului.

Funcția Auto-detecție scurgere sau refrigerant detectează anumite scurgeri și te anuntă pentru a preveni. Funcția răcire în mediu rece detectează temperatura și se setează la o temperatură de -15 grade C.

Mai mult decât atât, aparatul este conceput cu o conectare posibilă stânga sau dreapta, astfel indiferent de locația ta, vei putea seta lejer temperatura ideală pentru a te bucura de o atmosferă plăcută în propriul cămin.

Cu ajutorul telecomenzii, vei avea libertatea de a programa orice funcție ori de a seta pur și simplu temperatura dorită pentru a te putea bucura de o briză răcoroasă.

Filtrare:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-12KF32 are un filtru lavabil și facil de curățat și spălat, care ajută la îndepărtarea bacteriilor și a prafului.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-12KF32 este perfect pentru orice cămin, mai ales atâtor funcții inovatoare de care dispune, a unui design unicat și unui raport calitate-preț excelent, iar garanția este valabilă 36 de luni.

8.8 Scor Total
Zephir MI-12KF32

Zephir MI-12KF32 este un aparat de aer condiționat destul de accesibil și pare o alternativă destul de bună.

Design
8.5
Funcții
9
Consum
9.5
Preț
9.5
 
 

Lasă un comentariu