Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1.371,99 Lei
Ultima actualizare: 13 ianuarie 2020 16:52

Zephir MI-09KF32 este un aparat de aer condiționat ultra-modern, dotat cu diverse funcții ingenioase și excelent pentru orice spațiu interior și pentru doritorii de confort crescut și eleganță.

Zephir este un brand serios, unde raportul calitate-preț este unul desăvârșit, iar aparatele de aer de condiționat pe care le concep au toate un design special și capacitate maximă.

Aparatul e aer condiționat Zephir MI-09KF32 are clasă de răcire A++, o capacitate maximă de 9000 btu/h și o performanță crescută.

Montaj:

Zephir MI-09KF32 nu dispune de kit de instalare, dar se poate monta cumpăra odată cu efectuarea montajului.

Design:

Design-ul aparatului Zephir MI-09KF32 este unul rafinat, de culoare alb, cu o delicatețe în detalii, ceea ce îl fac perfect pentru orice cameră unde este plasat.

Având această culoare pură, în camerele zugrăvite cu alb, aproape că nici nu se va observa aparatul, ci doar se va simți briza răcoroasă și o ambianță plăcută.

Dimensiunile unității exterioare sunt de 815×325615, în timp cele ale unității interioare sunt 870x270x360, iar greutatea 25 de kg, respectiv 9.5 kg și poate fi încadrată facil oriunde.

Performanțe:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-09KF32 este dotat cu o performanță maximă, eficiență crescută și capacitate energetică 0000 BTU/h, clasă A++.

Este construit pentru a fi pe cât se poate de silențios, astfel aceasta nu depășește un nivel de zgomot mai mare de 60 db, astfel te vei putea bucura de după-amiezi răcoroase și liniștite și de nopți odihnitoare.

Funcții:

Zephir MI-09KF32 dispune pe lângă funcțiile generale de încălzire, dezumificare și răcire și anumite funcții speciale care îl conturează un aparat mai deosebit.

Funcția Timer pornește și repornește aparatul la ora prestabilită pentru a asigura o climă ideală perfectă și o ambianță plăcută în spațiul interior în care vă aflați.

Funcția Turbo este responsabilă de răcirea sau încălzirea eficientă și sporită a încăperii, iar temperatura ideală putând fi setată doar cu ajutorul unui buton.

Funcția Auto-Restart a fost concepută pentru a reporni aparatul în cazul unei stopări de alimentare cu consum energetic, iar acesta pornește de asemenea cu setările inișiale pentru a nu mai avea iar grija programării temperaturii dorite.

Filtrare:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-09KF32 dispune de filtru lavabil, ușor de curățat și de scos din aparat. Acesta va asigura un aer proaspăt, curat și mereu fără prezența bacteriilor, a prafului, a alergenilor și a altor mucegaiuri, astfel sănătatea ta și a familiei tale va fi în siguranță.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Zephir MI-09KF32 este extraordinar pentru casele pline de culoare, vesele, în care acest “accesoriu” vine și mai mult în ajutor și dă un aer de eleganță oricărui spațiu interior unde este amplasat.

Pe lângă toate acestea, funcții ingenioase, performanța ridicată și nivelul de zgomot scăzut îl face un aparat atractiv și ideal pentru gospodăria familie tale.

De asemenea, aparatul dispune de garanție de 1 un sau 2 cu prelungire, după preferințele cumpărătorului, iar raportul calitate-preț este unul cu adevărat corect.

8.8 Scor Total
Zephir MI-09KF32

Zephir MI-09KF32 vi-l recomand dacă îl găsiți la reducere. Prețul actual de puțin peste 1300 lei este cam mare pentru un aparat de 9000 BTU întrucât putem găsi variante mai ieftine.

Design
8.5
Funcții
9
Consum
9.5
Preț
9.5
 
 

Lasă un comentariu