Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

WHIRLPOOL PACW12CO 12000 BTU, Clasa de racire A

1.399,99 Lei 1.899,99 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 18 septembrie 2020 01:03

WHIRLPOOL PACW12CO este aparatul de aer condiționat excelent pentru zilele călduroase și atunci când îți dorești să simți briza răcoroasă și să te poți odihni în tihnă.

Whirpool este o companie din SUA cu domeniul în electrocasnice, fiind cel mai mare producător din lume, în timp ce raportul calitate-preț este fără măsură.

Aparatul e aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO este perfect nu doar pentru că este portabil, ci și pentru că îți oferă libertatea de transport și se montează foarte simplu.

Montaj:

WHIRLPOOL PACW12CO un are inclus un kit de instalare, dar este construit în așa fel încât montarea este foarte ușoară și rapidă, nefiind nevoie de specialiști.

Design:

Design-ul aparatului de aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO are un aer elegant, atractiv și cochet, iar culoarea albă îl face un aparat rafinat, care se poate încadra frumos în orice spațiu interior.

Dimensiunile aparatului sunt: lungimea de 448 mm, lățimea de 402 mm și înălțimea de 743 mm, iar greutatea de 34 kg. Mai mult decât atât, are un afișaj digital care îți are rolul de a afișa temperatura și astfel a seta programul dorit.

Performanțe:

Aparatul de aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO este creat cu clasă energetică A atât pentru modul racier, cât și pentru cel de încălzire.

Aparatul este dotat cu o capcitate energetică de 12000 btu/h, având un compresor rotativ și 3 trepte ale ventilatorului.

Funcții:

WHIRLPOOL PACW12CO este conceput cu funcțiile generale de răcire, dezumificare și ventilație, iar pe lângă acestea are funcții special cum ar fi: auto-restart, display și auto-swing, cât și telecomandă pentru a facilita programarea aparatului.

Funcția Auto-restart asigură reponirea automat a aparatul de aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO în cazul stopării cu alimentarea energetică. Funcția Auto-Swing permite o ventilație regulate care te va ajuta să te simți mereu ca la briza unui ocean.

Funcția display crează un plus de confort datorită faptului că se poate vedea dacă aparatul funcționează ori dacă este conectat la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

De asemenea, se pot verifica dacă setările programate de dumneavoastră funcționează.

Celelalte funcții generale, cea de dezumificare asigură dezumificareaa mediului ambiant la un nivel optim în perioadele ploioase, iar funcția de încălzire te protejează de frig în primele zile ale toamnei.

La final, funcția de răcire permite oricărei încăperi o temperatură ambientală ideală pentru relaxare și un somn relaxant și odihnitor.

Filtrare:

Aparatul de aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO are inclus un filtru lavabil și ușor de curățat, care împiedică pătrunderea prafului, bacteriilor și a alergenilor pentru a preveni atâtea afecțiuni pulmonare cauzate de acestea.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat WHIRLPOOL PACW12CO este ideal pentru familia dumneavoastră pentru a vă relaxa și a profita de o ambianță plăcută cu ajutorul funcțiilor și a design-ului performant.

Portabilitatea este perfectă pentru a fi transportat dintr-o parte în alta, mai ales atunci când vrei ca aerul răcoros să pătrundă în cât mai multe încăperi. Prețul este unul avantajos și garanția este de 24 de luni cu posibilitatea de extindere la cerere.

8.5 Scor Total
WHIRLPOOL PACW12CO

WHIRLPOOL PACW12CO este un aparat de aer condiționat de la o firmă consacrată și pare o bună opțiune atunci când nu doriți să investiți într-un aparat fix.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
8
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu