Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2.109,00 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 2 iulie 2020 22:19

Mitsubishi MSZ-DM25VA este un aparat de aer condiționat perfect pentru case și pentru persoanele care cer confort sporit, inovație și raport-calitate impecabil.

Mitsubishi Electric este o companie având în prezent vânzări nete consolidate anuale de 39,3 miliarde de dolari, operând în peste 34 de țări din întreaga lume.

Numele companiei este dat de titlul acestuia care în japoneză se traduce “trei diamante”, standardele ajungând la aceași înălțime.

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi MSZ-DM25VA dispune de compresor de tip inverter cu o capacitate de 9000 BTU/h, având o eficiență crescută.

Montaj:

Mitsubishi MSZ-DM25VA nu dispunde de kit de instalare, însă acesta costă destul de puțin și îl puteți achiziționa de la orice firmă autorizată care efectuează montajul.

Design:

Design-ul aparatului de aer condiționat Mitsubishi MSZ-DM25VA este destul de simplu și cochet, dar totuși are un aer de eleganță datorită culorii albe a unității exterioare.

Având liniile curate și neutre, iar dimensiunile compacte, se încadrează cu ușurință în orice spațiu interior. Mai mult decât atât, unitatea externă este compactă și silențioasă, astfel poate fi instalată chiar și în spații mici și înguste, datorită și lățimii ambelor unități.

Performanțe:

Mitsubishi MSZ-DM25VA dipsune de un Motorul Poki-Poki asigură o eficiență energetică crescută și fiabilitate excelentă datorită densității și forței magnetice ridicate.

În același timp, compresorul rotativ DC – dublu rotativ cu reluctanță magnetică datorită magneților permanenți ce sunt creați din neodim ce permit o eficiență crescută.

Totodată, aparatul oferă economia în funcționare greție acurateței proiectării tuturor componentelor. Clasa este de tip A++ și are o capacitate maximă de 9000 BTU/h.

Funcții:

Mitsubishi MSZ-DM25VA este dotat cu funcțiile de ventilație, dezumificare, încălzire, răcire și auto-diagnoză.
Funcția auto-diagnoză permite identificarea unor erori sau defecțiuni a sistemului, cât și prevenirea lor prin emiterea unui cod care este afișat pe ecran.

Pe lângă aceste funții, aparatul este dotat cu un timer facil de utilizat cu 12 ore fiind adaptat pentru utilizarrea în timpul orelor de repaus ale nopții, astfel setările de on/off po și facil programate indiferent de intervalul de ore.

De asemenea, posibilitățile multiple de control și comandă ajută la conectarea a multiplelor accesorii, cum ar fi: controller la distanță cu fir, conexiune M-net și compatibilitate MelCloud.

Funcționarea silențioasă a aparatului îl face unul extrem de silențios, nivelul de zgomot se va auzi apoi aproape ca un sunet de confort. Te poți bucura de liniștea, și relaxarea dintr-o dupa-amiază călduroasă, în timp ce zgomotul operational este la un minim de 22 dB.

Funcționează atât de silențios încât nici un îți dai seama dacă aparatul este pornit sau oprit.

Filtrare:

Mitsubishi MSZ-DM25VA are inclus un filtru cu 4 funcții: anti-alergenic, anti-bacterian, anti-praf și deodorizant. De asemenea este facil de curățat și manevrat.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi MSZ-DM25VA este un aparat excelent din toate punctele de vedere având funcții și performanțe ridicate, design atractiv și rafinat, creat special pentru orice spațiu interior. În ceea ce privește prețul acestuia, calitatea și performanța crescută merită toți banii.

8.8 Scor Total
Mitsubishi MSZ-DM25VA

Mitsubishi MSZ-DM25VA este un aparat de aer condiționat excelent pentru cei care pun accentul pe brand și calitate.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu