Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

LG AM09BP.NSJ 9000BTU, A++, Wi-Fi, ionizare

2.629,90 Lei
Ultima actualizare: 14 aprilie 2020 14:41

LG AM09BP.NSJ este aparatul de aer condiționat ideal pentru cei care își doresc un plus de lux și confort sporit, totul la un pachet și un preț extraordinar de bun.

LG group este clasat pe locul al doilea ca și cel mai mare conglomerate din Coreea de Sud, fiind activ în domeniul aparatelor electronice, telecomunicații, în sectorul asigurărilor și cel bancar.

Aparatul de aer condiționat LG AM09BP.NSJ este un aparat de clasă A++/A+, cu o capacitate de 9000 BTU/h, foarte fiabil, durabil, iar design-ul este extrem de unic și frumos.

Montaj:

LG AM09BP.NSJ dispune nu are kit de instalare inclus in pachet, adica traserul frigorific, acesta putandu-se achiziționa de la firma care montează aparatul.
Design:

Design-ul aparatului de aer condiționat LG AM09BP.NSJ este neobișnuit de frumos, elegant și foarte luxos. Are un aer minimalist, care se îmbină ideal în încăperile zugrăvite în alb sau culori mai deschise, iar aceasta datorită culorii negru a unității exterioare.

Panoul frontal este conceput din sticlă pentru a crea efectul de oglindă și de mărire a spațiului interior, cât și a da o notă de lux. Totodată, design-ul curbat și subțire îi conferă un aer de miser, iar afișajul pare intuitiv.

Performanțe:

În ceea ce privește performanțele aparatului de aer condiționat LG AM09BP.NSJ, acestea sunt crescute, iar compresorul inverter de care dispune vine la pachet cu o garanție de 10 ani pentru a funcționa la o capacitate maximă și a rezolva orice ineficiență sau zgomot, astfel aparatul va funcționa la capacitate maximă.

Fiind atât de deosebit față de celelalte aparate, are un consum redus de energie electrică și de o răcire rapidă, în timp ce procesul durează mult mai mult.

Mai mult decât atât, un este doar plăcut ochiului, cât și auzului, datorită unui nivel scăzut de zgomot, fiind foarte silențios datorită unui ventilator care este înclinat unic, cât și a compresorului inverter.

Funcții:

Aparatul de aer condiționat LG AM09BP.NSJ a fost creat să însușească multiple funcții ingenioase și să satisfacă nevoile oricărui client doritor de atmosferă plăcută și răcoroasă în timpul zilelor călduroase.

Având încorporat o tehnologia Wi-Fi, aparatul permite accesul indiferent unde te afli, iar aplicației SmartThink vine în ajutor.

Faptul că este balansat pe 4 direcții, se crează un aer mai răcoros și mai ușor respirabil, în timp ce învelișul Gold Fin sporește rezistența și previne coroziunea aparatului, cât și crește durata de viață a schimbătorului de căldură.

Funcția Auto-Curățare asigură un mediu plăcut, proaspăt și curat pentru că previne formarea bacteriilor și a mucegaiului atât de dăunător pentru sănătatea pulmonară. De asemenea, lamela reglabilă în 6 poziții vă vine în ajutor atunci când doriți o direcție anume a fluxului de aer.

Funcția de control activ al consumului de energie selectează consumul în funcție de situație, iar funcția Jet Cool asigură un flux de aer mai puternic, și astfel, încăperea se răcorește sporit.

Filtare:

Aparatul LG AM09BP.NSJ are filtru cu dublă protecție, captând orice particule de praf cu dimensiuni de la 10㎛ în sus. Mai mult decât atât, este dotat cu un ionizator care ajută la sterilizarea aerului și mirosurile neplăcute.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat LG AM09BP.NSJ este ideal pentru familia dumneavoastră datorită unei performanțe maxime, a design-ului unicat și a funcțiilor speciale. Prețul este unul foarte avantajos, având în vedere tot ce are de oferit, fiind cea mai potrivită alegere pe care o puteți face.

9 Scor Total
LG AM09BP.NSJ

LG AM09BP.NSJ este un aparat de aer condiționat premium cu multiple funcții pentru un confort sporit.

Design
9.5
Funcții
9.5
Consum
9.5
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu