Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1.699,00 Lei 1.922,99 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 29 mai 2019 09:14

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este aparatul de aer condiționat creat special pentru cei care își doresc confort crescut și funcții ingenioase, totul la un preț avantajos.

Hitachi are o vechime de 60 de ani în domeniul climatizării cu o tehnologie modernă, cea mai înaltă calitate, performanță maximă, fiind și lider mundial. Toate produsele oferite sunt certificate Eurovent, fiind livrate la cele mai ridicate standarde.

Aparatul de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este un aparat de clasă A+/A, cu o capacitate de 9000 BTU/h, cu fiabilitate și cu un design atractiv.

Montaj:

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC nu dispune de un kit de instalare, însă se poate monta la cerere contra-cost.

Design:

Privind design-ul aparatului de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este unul modern, șic și favorabil pentru orice încăpere.

Chiar dacă design-ul este simplu, culoarea alb îi conferă un aer pur de eleganță, iar dimensiunile acestuia îi permit să se încadreze oriunde.

Performanțe:

Performanțele aparatului de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC sunt maxime, dispunând de un compresor PAM, cu un modul de putere activă care suprimă disorsiunea electrică, în același timp micșorând pierderile de putere cu mai puțin de 1%.

În ceea ce privește performanța la încălzire este îmbunătățită chiar la temperaturi ambientale de -15 grade Celsius.

Funcții:

Aparatul de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC este creat în așa mod încât să îndeplinească mai multe cerințe, astfel acesta dispune de:

Funcția de încălzire garantată care încălzește orice încăpere la -15 grade Celsius temperatura exterioară, fiind ideală în primele zile ale toamnei.

Funcția de răcire profesională de la -10 grade Celsius temperatura exterioară, care permite briză răcoroasă și atmosferă ambientală indiferent de canicula de afară.

Funcția Super silentios, care este setată prin selectarea treptei de viteză Super Low, astfel nivelul de zgomot este doar de 20 dB pentru a oferi un somn odihnitor, liniștitor și relaxant pe întreaga durată a nopții.

Funcția Timer 12 ore este ideală pentru a programa în fiecare zi facil echipamentul de climatizare.

Funcția Leave home este excelentă atunci când sunteți plecați în vacanță în timpul sezonului rece, astfel se poate activa pentru ca temperatura din încăpere să nu scadă sub 10 grade Celsius.

În final, funcția Eco si Powerfull te ajută să poți alege modul Eco pentru a limita consumul de energie electrică ori modul Powerfull pentru a atinge rapid temperatura ideală și o ambianță perfectă.

Filtrare:

Aparatul de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC25WEC dispune de filtru anti-alergenic, anti-bacterian, anti-praf și deodorizant, așadar este ideal pentru a preveni afecțiunile pulmoare și a proteja mediul înconjurător.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC2 este ideal pentru familia dumneavoastră datorită multiplelor funcții ingenioase, a performanței maxime, a compresorului inovativ și a consumul scăzut de energie electrică.

În același timp, design-ul șic îl face perfect pentru orice spațiu interior rezidențial, iar totul la un preț avantajos și cu o garanție de 36 de luni cu posibilitatea de extindere la cerere.

8.8 Scor Total
Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC2

Hitachi Eco-Confort RAK25PEC-RAC2 este un aparat de aer condiționat cu un nume răsunător însă nu oferă foarte multe beneficii.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu