Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA

1.666,99 Lei
Ultima actualizare: 12 iunie 2020 19:59

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA este un aparat de aer condiționat excelent pentru familiile care preferă confortul maxim și briza răcoaroasă, fiind accesibil la un preț decent. Grupul Haier este un conglomerat multinațional care se ocupă cu vânzarea aparaturii electrocasnice.

Originea companiei este în Qingdao, provincia Shandong, China, iar în 2014 a reușit să atingă cota cea mai mare de pe piață din lume, fiind al 6-lea an la rând lider, produsele lor având un raport calitate-preț extraordinar.

Aparatul de aer condiționat Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA este un tip de aparat de clasă A care funcționează în modul racier, foarte inovativ și are încorporată tehnologia Wi-Fi pentru a ușura controlul de la distanță însă modulul Wi-Fi nu este integrat ci se achiziționează separat.

Montaj:

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA nu vine la pachet cu traseu frigorific astfel că acesta se va putea achiziționa atunci când efectuați montajul.

Design:

Design-ul aparatului de condiționat Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA este deosebit și inovativ, în același timp păstrează o notă de rafinament oricărei încăperi unde va fi plasat.

Culoarea albă îl face cochet și elegant și nu se distinge între alte piese de mobilier, fiind foarte subtil.

Performanțe:

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA dispune de clasă energetică de răcire A și de încălzire. În ceea ce privește capacitatea energetică, aceasta este crescută, de 12000 BTU/h.

Nivelul scăzut al sonorului de doar 20/21 db te va ajuta să te odihnești în liniște și să ai parte de relaxare totală, indiferent de intervalul orar.

Încălzirea se produce până la -15 grade C, în timp ce răcirea doar pană la -10 grade C, în timp ce prin mișcările verticale și orizontale a lamelor, aerul este distribuit în sus, jos, stanga și dreapta, așadar se menține un grad de confort în fiecare colțisor al încăperii.

Funcții:

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA dispune de funcția Wi-fi care îți oferă libertatea de a seta temperatura cu câteva minute înainte de a veni acasă.

Mai mult decât atât, este dotat cu o distanță mare de distribuție a aerului, astfel temperatura care poate fi oscilantă în încăperile mari un îți va mai da bătăi de cap pentru a te bucura de briza răcoroasă, deoarece datorită unităților Haier, dotate cu ventilatorul cu design în cruce și conducta de aer optimizată, poate furniza aer de până la 20 de m distanță în încăpere.

Totodată, te vei putea bucura de un somn confortabil pentru că unitatea funcționează pe un program special, modul Sleep care menține temperatura constantă pe durata întregii nopți și astfel se reduce și consumul de energie electrică.

Filtrare:

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA are inclus un facil de curățat și lavabil, care nu lasă să pătrundă bacteriile, mucegaiul și fungii.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA este aparatul ideal pentru persoanele care doresc atât confort sporit, cât și eleganță în design și capacitate maximă de funcționare.

De asemenea, raportul calitate-preț este unul excelent, iar funcția Wi-Fi facilitează enorm în ajustarea și setarea temperaturii potrivite cu câteva ore înainte de a veni acasă, pentru a te bucura de briza răcoroasă.

8.8 Scor Total
Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA

Haier – Tundra Green AS35TABHRA/1U35BEFFRA concurează pe piața de aparate de aer condiționat ieftine însă prețul nu este chiar cel mai avantajos, în plaja aceasta de preț putând găsi multe alte alternative.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu