Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA

2.099,99 Lei
Ultima actualizare: 10 august 2020 10:13

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA este un aparat de aer condiționat ultra-modern, cu un design luxos și este se încadrează perfect în casele oamenilor doritori de un rafinament în plus și de briză răcorasă zilnic, totul la un preț foarte avantajos.

Grupul Haier este un conglomerat multinațional care se ocupă cu vânzarea aparaturii electrocasnice.

Originea companiei este în Qingdao, provincia Shandong, China, iar în 2014 a reușit să atingă cota cea mai mare de pe piață din lume, fiind al 6-lea an la rând lider, produsele lor având un raport calitate-preț extraordinar.

Aparatul de aer condiționat Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA este un tip de aparat de clasă A+++ cu o capacitate maximă de 12000 BTU/h și o eficiență energetică crescută.

Montaj:

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA nu dispune de kit de montaj, însă îl puteți cumpăra de la orice firmă care face montajul.

Design:

Design-ul aparatului de condiționat Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA este atractic, cochet și foarte luxos. Afișajul led de care dispune îi crează un aer de eleganță desăvârșită și astfel reușește să se încadreze perfect în orice încăpere și este mai ușor de vizualizat temperatura.

Culoarea neagra îl face misterios și în același timp foarte modern, iar dimensiunile acestuia sunt ideale pentru a fi instalat oriunde.

Performanțe:

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA a fost creat cu clasă energetică A++ și cu o capacitate de 12000 BTU/h.

Datorită compresorului cu Dc Inverter A-PAM permite funcția să funcționeze la frecvențe joase, astfel se reduce foarte mult consumul de energie electrică.

Mai mult decât atât, aparatul de aer condiționat a fost creat cu evaporator cu lamele albastre de aluminiu special pentru a proteja de coroziune și pentru a crește performanțele superhidrofilice. În acest fel, se reduce mult consumul de energie și îmbunătățesc schimbul de căldură cu 40% și crește timpul de uzură.

Funcții:

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA are diverse funcții generale, precum și funcții speciale, cum ar fi:

Funcția Sleep – se poate seta temperatura și nivelul de zgomot într-un mod mai confortabil pentru a te putea bucura de o noapte liniștită și odihnitoare. Datorită unui program special creat, aparatul emite niște parametrii optimi de confort pentru a se asigura un somn liniștit.

Funcția Healthy Air – unitatea interioară este construită în așa fel încat fluxul de aer să nu fie direcționat direct către persoane, așadar persoana este ferită de fluxul de aer care în modul racier se duce în sus și în modul de încălzire în jos.

Funcția Auto – se poate seta modul ales de dvs. , mai apoi la pornire va reveni cu setările inițiale.

Funcția Quiet – funcționează pe modul silențios, cu nivel scăzut de zgomot, sub 20 Db.

Funcția Auto-restart – ajută la repornirea aparatului automat în cazul unei pane de curent.

Funcția Flux aer 3D – se realizează cu ajutorul mișcării sincronizate ale palelor orizontale cu cele verticale are ajută la o distribuire mai bună a aerului.

Funcția acoperire maximă – ajută la furnizarea fluxului de aer de până la 12 m sau chiar peste 20 m, în timp Funcția Dry eliberează încăperea de umiditate pentru a respira un aer curat, lipsit de mucegai.

Funcția Auto-curățare –evaporatorul menține schimbul de căldură fără bacterii, mucegai ori praf.

Filtrare:

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA conține un ionizator nano –aquo care emite ioni pozitivi și negativi, iar acest amestec chimic elimină bacteriile în mod eficient.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA este perfect pentru familia dumneavoastră datorită multiplelor funcții ingenioase, a ionizatorului și a invertorului care îl categorisesc fiind printre cele mai bune aparate. Privind raportul-calitate preț, acesta este excelent.

9 Scor Total
Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA

Haier – Nebula AS12NS1HRA-BL/1U12BS3ERA este un aparat de aer condiționat cu un design extrem de elegant și dotat cu aproape toate funcțiile moderne.

Design
9.5
Funcții
9.5
Consum
9.5
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu