Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

2.199,99 Lei
Offer profitshare.ro
Ultima actualizare: 29 mai 2019 00:46

Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA este un aparat de aer condiționat perfect pentru ce care își doresc confort sporit, design unicat și durabilitate maximă, totul la un preț rezonabil.

Aparatul este conceput cu o performanță maximă, o serie de funcții inovatoare, un mod silențios de operare, precum și funcționează la un nivel minim pentru a reduce consumul energetic.

Fujitsu este o companie japoneză de tehnologie și servicii de tehnologie cu originea în Tokyo, Japonia. A fost desemnată în 2015 cel mai mare furnizor IT din lume, cât una dintre cele mai admirate companii.

Domeniul pe care activează sunt de regulă produse de calcul, însă compania furnizează și alte produse, printer care și aparate de aer condiționat.

Aparatul de aer condiționat Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA este deosebit prin faptul că operează în așa fel încât protejează mediul înconjurător și reduce cheltuielile lunare în privința energiei electrice.
Montaj:

Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA nu oferă kit de instalare, însă traseul frigorific este destul de accesibil, ceea ce costa mai mult fiind montajul.

Design:

Design-ul aparatului de aer condiționat Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA este rafinat, modern, elegant. Culoarea albă îi oferă un aer șic, în timp ce gradul de finisare este extrem de avansat pentru a-i conferi o notă de discreție indiferent de locul în care este montat.

Performanțe:

Aparatul de aer condiționat Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA are capacitatea generală de 9000 BTU, clasa A++ cu o eficiență energetică crescută.

Mai mult decât atât, se reduce extrem de mult consumul energetic datorită eficienței crescute, iar aparatul poate fi folosit la maxim pe toata durata anului.

Aparatul este dotat în același timp cu un sistema prin care nivelul de zgomot este redus, făcându-l foarte silențios. Beneficiile sunt un somn relaxant și odihnitor și o atmosferă plăcută.

Funcții:

Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA dispune de un echipament cu freon R-32 care are rolul de a reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparatie cu un produs cu freon R-410A și scade consumul de energie datorita eficienței energetice ridicate.

R32 este un agent frigorific ultra-modern, monocompetent, care transportă în mod eficient căldura și este facil de reciclat.

Funcția de Auto-Diagnosticare cu care este dotat ajută la afișarea codurilor de eroare pe display-ul unității interne pentru o reparare facilă și rapidă în cazul apariției unei problema, precum și prevenirea apariției unei defecțiuni.

Funcțiile generale de ventilație, dezumificare pe lângă cele de încălzire și răcire au rolul de a crește performanța aparatului, și de a crea o ambianță plăcută, o briză răcoroasă.

Tehnologia Inverter a compresorului ajută la reducerea consumului energetic, la o operare mai silențioasă, cât și o fiabilitate crescută în timp.

Mai mult decât atât, aparatul dispune de un programator săptămânal care te va ajuta să setezi temperatura ambientală perfectă în funcție de temperatura de afară.

Filtrare:

Aparatul Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA dispune de un filtru facil de curățat și de manevrat, care protejează mediul înconjurător prin stoparea depunerii prafului și a altor bacterii și alergeni.

Concluzie:

Aparatul de aer condiționat Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA este ideal pentru familia ta dacă îți dorești design rafinat să se potrivească perfect în orice încăpere, funcții ingenioase și performanță crescută.

De asemenea, un consum redus de energie are avantaje atât asupra facturii de energie electrică, cât și asupra mediului înconjurător, astfel va fi cea mai bună alegere.

8.8 Scor Total
Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA

Fujitsu R32 ASYA09KLWA-AOYA09KLWA este un aparat de aer condiționat premium dar vine cu un preț pe măsura așteptărilor.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9.5
Preț
9
 
 

Lasă un comentariu